Ingrediënten:
250 gram fijngesnipperde gerookte zalm
150 gram geraspte boeren kaas
100 gram in kleine blokjes gesneden courgette
50 gram halfvolle melk
8 gehalveerde snoeptomaatjes
6 eieren
zout en peper uit de molen
braadboter
Bereiding:
Neem een ruime kom of schaal, breek de eieren erin, doe er een snufje zout bij en klop het geheel los met een garde.
Voeg de melk toe en klop deze door het eimengsel.
Schep de tomaatjes, courgette, geraspte aardappel en de zalm door de inhoud van de schaal.
Zet de wokpan op het vuur en laat deze boven hoog vuur even warm worden.
Doe een flinke scheut braadboter in de pan.
Wacht tot het schuim verdwenen is en de boter lichtbruin van kleur is.
Schenk het roerei in de pan en laat het al roerend in enkele minuten boven hoog vuur garen.
Proef het roerei en maak het, indien nodig, op smaak met zout en peper uit de molen
Verdeel het over de borden en geef er komkommer salade bij.