Ingrediënten:
300 gram gekruid gehakt
200 gram in stukjes gesneden kastanjechampignons
200 gram ananasblokjes
500 gram voorgekookte pasta
2 bananen
1 eetlepel vers geknipte bieslook
braadboter
Bereiding:
Zet de wokpan op het vuur en laat deze boven hoog vuur even warm worden.
Doe een flinke scheut braadboter in de pan, wacht tot het schuim verdwenen is en de boter lichtbruin van kleur is.
Doe het gehakt in de pan en roerbak het boven hoog vuur rul, door het gehakt met een spatel tijdens het bakken klein te maken.
Doe zodra het gehakt bruin begint te kleuren de champignonstukjes erbij.
Schep deze door het gehakt en laat de champignons kleur krijgen.
Voeg vervolgens de ananasblokjes toe, schep deze goed door het gerecht en laat ook de ananas even meebakken tot deze iets kleur krijgt.
Doe als laatste de pasta erbij en blijf roeren totdat alles goed warm is.
Schep de ananasschotel op de borden en garneer deze af met schijfjes banaan en vers geknipte bieslook.