Ingrediënten:
450 gram komkommer
100 gram in blokjes gesneden ui
400 gram rode paprika
500 gram gezeefde tomaat
70 gram tomatenpuree
800 gram water
50 gram rode wijnazijn
50 gram olijfolie extra vergine
6 sneetjes gekruimeld wittebrood (liefst twee dagen oud)
Zout en peper uit de molen
Sambal
Bereiding:
Schil de komkommer met een kaasschaaf en snij deze in kleine blokjes.
Snij de paprika doormidden, haal de zaadlijsten en de zaadjes eruit en snij de paprika ook in kleine blokjes.
Schil de ui en maak er eveneens kleine blokjes van.
Doe alles in een ruime diepe kom os soeppan, voeg het broodkruim toe en schep dit door de groenten.
Giet de gezeefde tomaat, de tomatenpuree, het water, de wijnazijn en de olijfolie erover pureer dit met een staafmixer tot het fijn van structuur is.
Proef de soep en maak hem op smaak met zout, peper en een beetje sambal.
Zet de soep afgedekt enkele uren in de koelkast, zodat hij goed koud is als hij geserveerd wordt.
Je kunt deze soep maar een dag bewaren in de koelkast.
Geef er chapata (Spaans brood) ciabatta, stokbrood of Turks brood bij.
Een paar schijven koude meloen maakt het gerecht compleet.
Buy cheap antibiotics online https://antib.webstarts.com/ and save your money.
Highest quality and secure payments. Free delivery and free pills for every order.
When I read an article on this topic, baccaratcommunity the first thought was profound and difficult, and I wondered if others could understand.. My site has a discussion board for articles and photos similar to this topic. Could you please visit me when you have time to discuss this topic?