KABELJAUWFILET PORTO

Ingrediënten:

600 gram kabeljauwfilet
200 gram uiringen
4 tomaten
4 eetlepels paneermeel
Olijfolie
Zout en peper uit de molen

Bereiding:

Verwarm de oven op 220˚.
Vet een ovenschaal in met oliefolie.
Schil de uien, snij deze in ringen en verdeel ze over de bodem van de schaal.
Bestrooi de kabeljauwfilet met zout en peper en leg ze in de schaal op de uiringen.
Snij de tomaten elk in zes partjes en leg deze partjes tussen de vis.
Besprenkel alles met wat olijfolie en strooi er als laatste de paneermeel over.
Zet de schaal 10 minuten in de voorverwarmde oven bij 220˚.
Verlaag na die 10 minuten de temperatuur naar 100˚ en laat de kabeljauw, afhankelijk van de dikte, in ongeveer 20 minuten gaar worden.

Geef er aardappelpuree en een lekkere salade bij.

Kijk voor aardappelpuree en salade op:
RECEPTEN